Jdi na obsah Jdi na menu
 


!! DOKOPNÁ - JARO 2013 !!

10. 6. 2013

Na hřišti jsme se sešli přibližně v 15:00 a po krátkém seznámení s programem a po tom, co si všechny maminky ( účast maminek hráčů přípravky neuvěřitelných 100 %) vybraly ten správný dres se uskutečnilo první utkání "KRÁLOVNY TRÁVNÍKŮ!" vs. GREEN TEAM ŠEVĚTÍN. V utkání, které probíhalo za bouřlivé atmosféry, kterou vytvořili starší žáci + udivení tatínkové, bylo vidět spoustu krásných fotbalových akcí z obou stran a padlo i několik krásných gólů. O výsledek v tomto utkání nešlo a potlesk po zápase patřil zaslouženě oběma týmům !!!

V druhém prestižním utkání se utkali tatínkové s žáky SK Ševětín !! I toto utkání přineslo spoustu fotbalového umu a několik akcí sneslo i ta nejpřísnější měřítka !! Přežití všech zúčastněných tatínků bez jekékoliv újmy na zdraví a dobrá nálada všech hráčů a hráček - to byl ten správný výsledek tohoto mače !!!

Po odehrání těchto "vyhrocených derby", byla krátce zhodnocna uplynulá sezóna a odměněni všichni hráči v obou kategoriích. Potom už jsme se všichni vrhli na připravené pochoutky všech druhů !!! O příjemné atmosféře a skvělé náladě na dokopné svědčí i fakt, že jsme se domů rozcházeli až dlouho po "večerníčku" !!!

Velké poděkování všem přispěvatelům,sponzorům a pomocníkům, ale hlavně všem "KRÁLOVNÁM TRÁVNÍKŮ"  za neuvěřitelné dobroty a pomoc při organizaci celé akce!!!!!

DÍKY  RENDA, LUBOŠ, KAMIL, TOMÁŠ.

P.S.- fotky, které stojí za zveřejnění (nebude jich málo) zasílejte prosím na... jana.512@seznam.cz

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář