Jdi na obsah Jdi na menu
 


... a poslední zápas st. žáci - hodnocení Dobrá Voda - Ševětín

13. 6. 2014

Všem hráčům, rodičům a realizačnímu týmu bych chtěl moc poděkovat za letošní sezónu. DĚKUJI. Příští ročník přeboru bude pro nás ještě náročnější.

K dnešnímu zápasu ? Můžu jen všem na hřišti poděkovat za předvedený výkon. Bohužel i v soutěži dětí se najde jeden pán v černém, který chce být důležitý. Škoda, hrát proti 12 je velmi těžké.

A přesto díky všem. R.S.

 

 V posledním kole zajíždíme na hřiště soupeře. Zápas začíná v pátek 13.6. na Dobré Vodě u Českých Budějovic již v 16.30 hodin ! Sestavu a čas odjezdu určí trenér na čtvrtečním tréninku. A nezapomeňte, že jedeme hrát pěkný fotbal se 100%  nasazením od začátku do konce bez ohledu na průběh zápasu. 


Aby Vám z toho ale nebylo smutno, koukněte na záznam zápasu Brazílie - Chorvatsko a nebo na dnešní první poločas zápasu Mexiko - Kamerun. A to je to Mistrovství světa a ne okresní přebor ... . Podle slov a hodnocení trenéra Rendy jste dnes odehráli zápas opět obětavě a s nasazením. Jako ostatně celé "jaro". Individuální chyby v obraně, které se dnes staly při zbytečně obdrženém gólu, se dají odstranit a budeme na tom makat i nadále.  Prosím kapitánku týmu Rózku a Hegyho, aby dali dohormady počet získaných bodů v jarní části soutěže a napsali do komentářů. Kolik jsme si předsevzali získat a kolik jsme skutečně získali.  Na dokopné vyhodnotíme :) PZ
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Body

Róza,15. 6. 2014 19:26

Slíbili jsme si minimálně 9 bodů, získali jsme 14 bodů

Re: Body

Petr Z.,15. 6. 2014 21:18

Díky moc. Počítali jsme skutečně minimálně tři výhry za tři body. Ať už s Dřítní nebo s Č.Dubem. Ve skutečnosti se dá na jaře mluvit jen o jednom nepovedeném zápase doma s ČD, ve dvou zápasech nás prostě lepší soupeř jasně přehrál ( venku Lišov a Mladé ) a NAVÍC jste vydřeli vítězství doma s Lišovem, D.Vodou a venku v ČD v těžkých podmínkách. Už po několikáté gratulace Týmu.