Jdi na obsah Jdi na menu
 


8.kolo OP starší žáci - Tj Slovan Černý Dub vs. SK Ševětín. 21.4.2013

21. 4. 2013

Tak nám to zase začalo !

Po letošní velmi dlouhé zimě a jednom jediném tréninku venku na "umělce", slovy jednom přípravném zápase proti Mladému, jsme za pomoci obětavých rodičů vyrazili s naším týmem k zápasu 8.kola OP starších žáků proti Černému Dubu. Počasí parádně fotbalové a hřiště ve výborném stavu i po skončeném zápase mužů. Náš soupeř potřeboval vyhrát, aby se v tabulce dostal před nás. Začátek zápasu byl ale v naší režii !! Hned ve 3. minutě jsme před domácí brankou vytvořili "závar", na jehož konci byl Matyho padáček z velkého vápna, který bohužel skončil těsně vedle levé tyče. I dále jsme pak v prvním poločase byli u míče včas, dobře jsme přistupovali k hráčům soupeře a velmi dobrý začátek pak "ozdobil" parádním gólem Lukáš " Lomík" Lomský. Lukáš se ukázal v tomto zápase jako skutečná posila našeho "mladého" týmu. Hráč, kterého jsme přesně potřebovali, a to ať už na hrot útoku nebo i do středu zálohy. Mimo gólu se dostal i do dalších šancí a chybělo kousek pověstného štěstíčka... . Přesto bych jeho výkon dnes považoval za příjemné překvapení !  Utkání bylo celý první poločas zcela  vyrovnané a šance střídala šanci na obou stranách. Z pozice diváka se bylo jistě na co dívat. Bohužel jsme se dopustili snad jediné chyby v celém zápase, kdy se při domácím rohu náš pravý útočník nestačil vrátit do vápna s domácím levým obráncem. Ten byl tak ve vápně úplně sám a jako na potvoru se balón odrazil právě k němu. Neponechal nic náhodě a skóroval. Takže první půle 1:1.

O poločase pár rad od trenérů, trocha "živé" vody do hrdla a vzhůru na soupeře. Z pohledu nás trenérů jste hráli hezký, místy i kombinační fotbal. Zaskakovali jste podle potřeby v obraně jeden za druhého ( Bezi, Riči ), útočníci pomáhali záloze ( Hegy byl výborný ! ), v útoku chybělo jenom málo a Maty i "Lomík" mohli po samostatných akcích "zavěsit". Pokud by někdo sledoval tzv. držení míče, bylo by to zajímavé srovnání. Ze soupeřova týmu hráli pouze tři hráči. Dva "dlouháni" a pak hráč č.9 ( střelec gólu). Ač levý bek, byl snad všude. Malý vzrůstem ale velký výkonem. Nás celý zápas držela Majda v brance! Jistý a kvalitní výkon bez zaváhání. Všude včas a velký přehled. S obdrženým gólem se nedalo nic dělat. Obrana zleva, Basa, Bezi, Hans a Kyri. Všichni zahráli velmi dobrý zápas a jeden obdržený gól, navíc ze standartky, hovoří za vše ! Předstoper Riči se postupně rozehrával a odehrál jeden z jeho nejlepších zápasů ! Záložní řada zleva Maty, Óla, Luky a Rozárka. Neustále  "nahoru - dolů", často pokus o kombinaci a všem se Vám zápas dost povedl. V útoku makal naplno Hegy, super výkon. "Lomík" již napsáno a krátce - paráda. Naty dřela naplno, nic neodevzdala zadarmo a měla v zápase i dvě velké šance! Kosík, Adam a Dejv. Tři důležití kluci - hráči našeho týmu ! V každém střídání byli okamžitě na svém místě, odevzdali na hřišti všechno. Zlepšený důraz v osobních soubojích ( Adam a Dejv ) oproti minulým zápasům potěšil trenéry. Kosík je jistota trenérů na každý post ! Dostat se do této soutěžní sestavy bude pro ostatní naše hráče, kteří zůstali tentokrát doma, velmi, ale velmi těžké.

Celý tým veliká pochvala !

... a penalty ? No co, tady jen pro ukázku : http://www.youtube.com/watch?v=_nhvqIjgQ04

A to si najděte na googlu co to bylo za hráče ...

Fotky najdete již na známém místě.

p.s Snad jediná výtka pro některé členy "Týmu". Na každý zápas a akci, kde budeme společně, vždy noste týmové teplákové soupravy. ( bundu a tepláky s logem Sk Ševětín !! ) Na léto zkusíme připravit trička na volný čas.

 

Trenéři

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář