Jdi na obsah Jdi na menu
 


DOKOPNÁ podzim 2012

5. 11. 2012

Na "Dokopné" bylo hlasováním  hráčů rozhodnuto o pokračování tréninků i v měsíci prosinci, kdy byla plánovaná přestávka.  Výsledek byl prakticky 100% . Trenéři se hlasování zdrželi a tak jim nezbývá nic jiného, než společně s Vámi pracovat na fyzičce a hráčských dovednostech celou zimu. :-) 

Vyhlášeny byly i výsledky v kategoriích -

nejlepší střelec ( žáci i přípravka)  počet gólů v podzimní sezóně

nejužitečnější hráč ( žáci a přípravka)  bez komentáře ...

největší zlepšení  ( žáci a přípravka)  hráč, který se na podzim dovednostně nejvíce zlepšil

hvězda tréninků  (žáci a přípravka)  hráč (čka), s nejlepším - přístupem k tréninkům, chováním na trénincích a plněním úkolů od trenérů.

Každý z oceněných si odnesl medaili a diplom na památku. V mladší kategorii bylo zveřejněno z motivačních důvodů i pořadí na druhém a třetím místě. Ve starších jsme se řídili pravidlem : "druhý, je již první poražený ! "  :-))   Všichni zúčastnění dostali zmrzlinový pohár a pití dle vlastního výběru a měli pak i možnost si vybrat něco z drobných cen, které zajistili trenéři. ( plný kulečníkový stůl ...viz. foto )

Každý z trenérů pak v krátkosti zhodnotil podzimní sezónu, upozornil na případné problémy či představil své plány v další přípravě. Jak bylo zřejmé, trenéři budou více spolupracovat se školou a to jak v případě Vašeho chování, tak i v případě prospěchu !  Doufáme, že nikdo nebude muset zůstat doma jen proto, že ve škole ... Však víte sami !  Chceme Vás mít na tréninku co nejvíc !!!!!

Fotky z dokopné jsou v   "odkaz na fotky"

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

dokopná

adam petricak,8. 11. 2012 17:21

já nemusu prijit protoze jedu z babickou pric vite a ondra také ne
moc se omlouvám ale priste uz pujdeme vite

Re: dokopná

trener petr,8. 11. 2012 22:05

Ahoj Áďo a Ondro, je škoda že nemůžete přijít ! Nedá se nic dělat a není to naše poslední společná akce !!! Určitě se uvidíme na některém z tréninků. Je výborné, že využíváš naše fotbalové stránky k psaní příspěvků jako je tenhle. (omluvenka ). Přesně k tomu slouží ! Zatím ahoj.