Jdi na obsah Jdi na menu
 


Halový turnaj přípravek,Ševětín 23.3.2013

25. 3. 2013

 Halový turnaj Ševětín

V sobotu 23.3.se v naší tělocvičně uskutečnil turnaj "mladších přípravek" za účasti družstev "GREEN TEAM Ševětín, Nemanice, Lišov a Dolní Bukovsko. Hrálo se od 9:45 do 12:45, hrací čas byl 1x20 min s kratičkou přestávkou.


 

Jednotlivé zápasy a výsledky :


 

Ševětín – Lišov 5 : 2

D. Bukovsko - Nemanice 4 : 6

Ševětín - Nemanice 7 : 3

D. Bukovsko - Lišov 6 : 0

Ševětín – D. Bukovsko 3 : 1

Nemanice – Lišov 2 : 5

 

Konečné pořadí v turnaji :

1. Ševětín 9 bodů – 15 : 6

2. D. Bukovsko 3 body – 11 : 9

3. Nemanice 3 body - 11 : 16

4. Lišov 3 body - 7 : 13

 

Nejlepší střelec - J. Čermák – Nemanice – 11 gólů

Nejlepší hráč - J. Hejl - D. Bukovsko

Nejlepší brankář - S. Havel - Ševětín

Nejlepší hráčka - E. Kršíková – Lišov

Nejmladší hráč - M. Čermák – Nemanice – 4,5 roku


 

Podrobněji k našim zápasům :


 

ŠEVĚTÍN – LIŠOV 5 : 2 góly D. Petřík 3, T. Němec 2

V prvním utkání turnaje jsme na začátku dostali góly po penaltě a přímém kopu. Naštěstí to vždy byly pouze góly vyrovnávací a nakonec jsme utkání zlomili dalšími brankami a po bojovném výkonu zaslouženě vyhráli.


 

ŠEVĚTÍN – NEMANICE 7 : 3 góly P. Beznoska 4, D. Petřík 2, R. Stoklasa

V druhém zápase, kde se utkala vítězná družstva z prvních dvou utkání se nám podařilo uhlídat „Nemanického fantóma č.7“ a po několika rychlých a přesně zakončených kombinacích jsme tento zápas celkem bezpečně kontrolovali a vyhráli.


 

ŠEVĚTÍN – D. BUKOVSKO 3 : 1 góly D. Petřík 2, P. Beznoska

V posledním utkání, které rozhodovalo o pořadí na prvním místě jsme nastoupili s odhodláním nepřipustit žádné komplikace a vyhrát i do třetice. Po první vstřelené brance, jsme doslali hodně smolný vyrovnávací gól. Neštěstí jsme i tento krizový okamžik bojovností a nasazením překonali, přidali další dvě branky a nakonec se mohli radovat ze zaslouženého vítězství v zápase i v celém turnaji.


 

V celém turnaji jsme se mohli opřít o spolehlivého Standu H. v brance, kterému ale hodně pomohla výborná obrana celého týmu (pouze 6 obdržených gólů). I v útoku jsme se dokázali prosadit, jak po samostatných akcích, tak po hezkých kombinacích. Všichni makali naplno, bojovali a rvali se jako lvi a nakonec to dopadlo , tak jak jsme si všichni přáli – PARÁDA !!!!!!!!


 

Vítězná sestava – „GREEN TEAM ŠEVĚTÍN“


 

S. Havel – S. Král, H. Jirák, D. Petřík, R. Stoklasa, R. Vavrek – T. Němec, J. Beznoska, F. Hájek, T. John, M. Doležal, D. Kovář.


 

Velké poděkování všem hráčům, ostatním trenérům, rodičům, rozhodčímu RENDOVI, ale i všem, kteří přispěli na ceny pro všechny družstva a kteří pomáhali při organizaci turnaje!!!


 

Příští rok máme co obhajovat !!!! Tomáš N., Kamil J.