Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hodnocení turnaje v Mladém

1. 12. 2013
Ahoj hráči, včerejší turnaj jen potvrdil, kde nás tzv. tlačí bota. Až na "pár" ( maximálně 3 ) hráčů máme největší problém se samotným míčem !! Zpracovat u nohy a přesně ho přihrát i na tři metry nám dělá neskutečný problém. Přihrát ho především tak, aby s ním mohl spoluhráč něco udělat ! Možná se zdá, že proti loňsku to bylo lepší. Výsledkově možná ano. To je vše. Pokud sami nezačnete na sobě makat, a máte chuť ve fotbale pokračovat i v budoucnosti, může se snadno stát, že tyto základní nedostatky již nedoženete. Nutno dodat, že v případě jakékoliv činnosti to není jen o dvou trénincích v týdnu !! Na tréninku se to dá už jen vylepšovat. Je to podobné jako s tím švihadlem. Před rokem někteří z Vás měli problém švihadlo vůbec roztočit ! ( Ve vašem věku a u sportovců docela ostuda... ). A dnes ? U některých výrazné zlepšení. Dobře Vy ! Zkuste to i s míčem a uvidíte. Děkujeme všem hráčům za sebekritiku na včerejší odpolední schůzce. Není to nic příjemného, ale je to motivací pro další "práci" v novém roce.  R+P
 
Všechno potvrzuje včerejší počet hráčů, kteří si na několikrát opakovanou výzvu trenérů na trénincích a na webu týmu, nevzali na turnaj oddílovou bundu, kterou zdarma dostali na "dokopné !". ( Červená šusťákovka SK Ševětín s logem sponzora ). Pak je vidět jak někteří  posloucháte co se říká. To bohužel zřejmě platí i o dalších informacích které získáváte na tréninku.

Výsledky zápasů nejsou potřeba zveřejňovat. Každý víte co se dělo na hřišti. Důležitější než výsledek je odvedený výkon a předvedená hra. Především od těch zkušenějších jsme jako trenéři očekávali podstatně více ! Pochvalu zaslouží snad jen "nováček" týmu "Šafry", První zápasy v životě, jedna gólová šance v roli útočníka a skvělý výkon v roli brankáře v posledním "Derby" zápase.

Fotky z turnaje najdete - Menu - odkaz na fotky