Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odvety Sk Ševětín - Fk Borek, 22.10.

22. 10. 2012

"Green team" - mladší přípravka, 22.10.2012

Ševětín – Borek 6 : 6 (góly Pepča Beznoska 2, David Petřík 1, Tomáš Němec 1, Renda Stoklasa 1, Ondra Petričák 1)
 
Do odvetného utkání proti Borku jsme nastoupili v 15 hráčích, což při počtu hráčů 1 + 4 bylo dost náročné na střídání. V naší brance nastoupil nováček R. Vavrek. V prvním poločase (2:2) jsme s bojovně hrajícím soupeřem měli až nečekané velké problémy, hlavně v obraně, která v některých případech nechávala soupeřovi hráče úplně bez dozoru. V druhém poločase se ani po domluvě obraz hry moc nezměnil. Skóre se přelévalo z jedné strany na druhou a utkání s „fotbalovějším“ soupeřem z Borku nakonec skončilo spravedlivou remízou.
Poslední dvě utkání ukázala, že je třeba neustále zlepšovat hru v obraně (některé branky byly opravdu zbytečné), že přesná a rychlá přihrávka je 100 x lepší než zkoušet sám prokličkovat celé hřiště a zbytečně ztrácet míče..
Pozitivem je, že jsme se tentokrát prosadili z rohového (Ondra P.) a přímého kopu (Renda S.) a střelecky se prosadili i ostatní útočníci.
                                                                                                          (Tomáš N., Kamil J.)
Úplná sestava : Roman V. – Honza J., David M., Adam Z., Tomáš V., Fanda, Ondra P., Míša S. - Renda S., David P., Tomáš N, Filip H., Pepča B., Míša D., Tomáš J.
 

"Black stars" - starší

I v odvetě na domácí půdě jsme dokázali porazit "kamarády" z Borku. První půle tomu sice moc neodpovídala, ale po "domluvě" v kabině o poločase, jsme se dokázali dvakrát prosadit a otočit tak nepříznivý výsledek 0:1 na konečných 2:1 v náš prospěch. Zabojovali jste a to je důležitější než výsledek samotný !  Naše góly tentokrát "obstarali" Óla a Riči.

Sestava týmu v zápase :

Brána - Stenly  ( super výkon ! , výborný přístup k zápasu ! )

Bezi, Kyri, Sebík, Óla, Rozárka, Páťa, Naty

Riči, Váša, Hans, Basa, Áďa, Hegy, Dejvid

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář