Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odvety v D.Bukovsku :-(

19. 10. 2012

Mladší přípravka - 18.10.2012

Dolní Bukovsko – Ševětín 8 : 4 (góly David Petřík 3, Adam Zídek 1)

Do odvetného utkání proti nám Bukovsko nastoupilo v silnější sestavě. V naší sestavě se objevilo několik nováčků ( Dominik K., Filip H.). Další podstatná změna se odehrála v naší brance kde se vystřídali nováčci Míša S. a Roman V. Hlavně v prvním poločase jsme jim premiéru v brance moc neulehčili a často jsme je nechávali na holičkách a soupeř snadno skóroval (první poločas 6:2). Do druhého poločasu jako by nastoupilo trochu jiné družstvo – všichni začali bojovat na 110% a srdnatým výkonem jsme byli Bukovským naprosto vyrovnaným soupeřem (druhý poločas 2:2). O lepší výsledek jsme se připravili sami, když jsme tentokrát nevyužili několik 100% šancí !! Velkou oporou soupeře byl tentokrát jejich brankář, který dobře četl hru včas vybíhal a dokonce nám dal i jednu branku !!

 
Shrnuto a podtrženo – máme určitě co zlepšovat (obranná hra všech hráčů, rohové a přímé kopy, při kterých jsme nebyli vůbec nebezpeční ), ale taky „velká pochvala“ všem za druhý poločas, v kterém jsme se dokázali tvrdě hrajícímu soupeři naší týmovou a bojovnou hrou naprosto vyrovnat (a možná byli i o fousek lepší)!!
                                                                                                          (Tomáš N., Kamil J.)
                       
P.S. – poděkování i všem tatínkům, maminkám, dědečkům a ostatním - takhle velká účast ve všední den na utkání mimo Ševětín – „ TO NEMÁ CHYBU“
 
Úplná sestava : Míša S., Roman V. – David M., Adam Z., Tomáš V., Fanda, Ondra P., - Renda S., David P., Tomáš N, Filip H., Pepča B., Dominik K., Tomáš J.     

Mladší žáci  - 18.10.2012

Podle slov trenérů, sloužil tento zápas k vyzkoušení hráčů na jiných místech, než jsou normálně zvyklí hrát. Určitě správná věc !  Ve Vašem věku nikdo neví, jak a kde budete hrát za pár let. Patří to k rituálu dobrých trenérů i na turnajích a v soutěžních zápasech, třeba až do kategorie ml.dorostenců. Každý z Vás by měl být schopen zaskočit za spoluhráče na jeho postu. (Není dobře se prohlašovat za levého obránce, protože hraju např. levou nohou). Něco se povedlo, něco se ukázalo trochu horší. Zde chyby rozebírat nemá cenu,  k tomu si víc řekneme na úterním tréninku po turnaji v Mladém a zápase proti Borku. ( Někteří z Vás si prý stěžovali na únavu po tělocviku ve škole. Časem se ale dostanete na turnaj, kde budete hrát ne jeden, dva, ale třeba i čtyři zápasy po sobě  2x30 min. A ten poslední bude finále a nejdůležitější! Tam se bude fizička z dobrého tělocviku hodit !! )

Nebyl jsem na zápase, ale po prvním utkání doma v Ševětíně, jsem včera nejdříve považoval výsledek za obrácený. "Doma" jsme skoro stále útočili a "okupovali" jejich polovinu. Naše šance měly hlavu a patu, všichni jste bojovali naplno. Tady se muselo stát něco tzv. "mezi nebem a zemí", když u Bukováků došlo k takovému obratu.  Ještě že jsem si na odvetu nevsadil, prohrál bych všechno. ( A to bych vsadil úplně všechno, že je porazíte !! ) Petr Z.

.Podle výsledku se možná zdá, že to v odvetě nevyšlo jak jste si přáli. Důležité ale je, jak viděli Váš výkon trenéři a jaký pocit z celého zápasu máte Vy samotní. Snad se už zítra na turnaji v Mladém bude dařit i střelecky a dáme nějaké góly ...

 

Trenéři přejí všechno nejlepší k svátku  Michalce S.  a "Lukymu"  !!!!!!!!!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář