Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ševětín - Mladé, Ševětín 16.4.2013

17. 4. 2013

V úterý 16.4. sehrálo mužstvo hrající kategorii OP starší žáci první jarní zápas s kamarády z Mladého. Tedy se stejným týmem, se kterým se potkávají i v soutěži. Jak už to pro nás je zvykem, byl to opravdový "křest ohněm" ... Nejenom, že jsme díky letošní dlouhé zimě poprvé všichni stáli na "trávě" a ne v tělocvičně, ale i rozehranost, fyzička, zkušenosti a výrazný věkový rozdíl  rozhodly zápas ve prospěch našeho soupeře. Máme možnost na těchto věcech na dalších trénincích zapracovat ( až na ten věk a zkušenosti  :-) ) a zkusit v nedělním udělat pro lepší výsledek všechno co bude možné. Všichni jste jeden tým a tak to musí vypadat i na hřišti. Jak sami jistě zjišťujete na hřišti, protihráči běhají nějak rychleji, jsou všude o dost dříve, mají na vše více času a pod. V kategorii starších žáků je totiž věnována fyzické přípravě podstatně větší část tréninku než u nás, kde až na vyjímky jste všichni podstatně mladší. My se zatím snažíme co nejlépe ovládat míč a sami sebe v pohybu. Nás "fyzička" teprve čeká a první zkouškou bude třeba naše letní společné soustředění v srpnu. Na podzim pak všichni o rok starší, o pár zápasů zkušenější, o něco rychlejší a vytrvalejší, budete moci Vaše zlepšení dokázat v zápasech, kde budou soupeři o trochu vyrovnanější.

V každém zápase se hraje na góly, ale více než výsledek je případná spokojenost trenéra s nasazením každého z Vás a to jak posloucháte jeho rady. A to ať už v samotném zápase při hře nebo při střídání, nebo na tréninku ! 

V neděli se jede k zápasu s Černým Dubem, makejte a ukažte co opravdu ve Vás je ! Co jste za zimu získali pravidelným tréninkem a udělejte radost Vašim výkonem všem kolem Vás !!