Jdi na obsah Jdi na menu
 


SK Ševětín - SK Lišov 24.5.2014

19. 5. 2014

 V dalším, již 17. kole okresního přeboru starších žáků přivítáme na domácím trávníku soupeře z Lišova. Hraje se v sobotu 24.5. a začátek utkání je ve 14.00 hodin. Sraz k utkání a nominaci upřesní trenér ve čtvrtek po tréninku. 

Po zápasech s Dobrou Vodou a Dřítní je to další možnost, kdy můžeme potvrdit naši stoupající kvalitu výkonů. proti velmi dobrému soupeři. V jarní části soutěže je prakticky v každém kole nějaký překvapivý výsledek. I naše prohra s Černým Dubem 0:2 doma má trochu jinou váhu. ( Škoda jen, jak psal hlavní kouč R.S. po zápase, náš výkon byl bojácný a plný nepřesností ).Je čas konečně ukázat, že i náš tým se "zvedá" a tvrdě na sobě pracuje !! I když se prohraje, není to vždy stejné. Důležité je nechat v zápase takzvaně "všechno". Makat i za nepříznivého výsledku a plnit to co trenér požaduje.  

Sobota 15.45 hod. pokračování :

SK Ševětín - SK Lišov  3 : 2  konec zápasu !  Poločas 1:1

K dnešnímu výkonu vám všem hráčům můžu jen gratulovat. Naše hra se zlepšila až ve druhé půlce, ale o to s lepším koncem. Dnes jste si zahráli proti vyššímu i statnějšímu soupeři. Ale vidíte sami, že bojovnosti a velkým nasazením dokážete hrát s každým. Branky- Basa, Roza, Adam.  Všem velká gratulace. R.S.

Tohle je Tým a výkon, který jsme si v zimě přáli !  Dvanáct bodů na jaře a laťku posouváme na 18. Po dnešním výkonu je to zcela reálné !! V tom případě budou trenéři starším žákům na soustředění zavazovat tkaničky u kopaček. ( Kdyby se to snad stalo .... :-)))) ). 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář