Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas 24.10. Ševětín - D.Bukovsko

25. 10. 2012

Mladší přípravka  - 24.10.2012

 

Ševětín – Dolní Bukovsko  5 : 11

(naše góly : Renda Stoklasa 2, David Petřík 1, Tomáš Němec 1, Honza Jirák 1)

 

 

V utkání „jednoho hráče“, které se nám výsledkově povedlo zatím nejméně, jsme v první polovině pouze přihlíželi představení soupeřova hráče č.5, který nám nakonec sám nasázel 10 branek. Na jeho rychlost s míčem a chytrost jsme nedokázali, ani hráčsky  a zpočátku ani „trenérsky“ zareagovat  (i trenéři jsou nováčci).

V druhé polovině utkání, po některých přesunech v sestavě, jsme přece jenom dokázali tohoto  hráče, hlavně díky našemu kapitánovi „Kulíkovi“ zastavit. Začali jsme více bojovat, přihrávat si a několik našich akcí museli ocenit trenéři i diváci „na to se dalo koukat“. Akce kdy Kulík v obležení několika protihráčů našel cíleně „patičkou před brankou úplně volného Toma N. se mohlo stát akcí podzimu, škoda jen nedůrazného zakončení. Několik dalších velkých šancí jsme neproměnili, většinou jsme zakončovali vedle (Dejv) nebo doprostřed přímo do brankáře (Fíla). Na několika brankách se podepsala i nováčkovská nervozita našeho brankáře – ale nikdo není hned „Petr Čech“.

 

Pochvala všem za zvládnutý náročný program zápasů. 3 zápasy za 6 dnů nám určitě ukázaly, na čem v zimě zapracovat, ale taky to na co se můžeme spolehnout. Delší a podrobnější hodnocení probereme při tréninku a hlavně na „dokopné“.

                                     (Tomáš N., Kamil J.)

                       

Úplná sestava : Roman V. – Honza J., David M., Tomáš V., Pepča B., Renda S., David P., -  Tomáš N, Filip H.,  Míša S., Tomáš J., Fanda.

 

 

Své další utkání s týmem D.B sehrál i tým "Black stars", neboli naše žákovské družstvo. Tentokrát  byl trenér postaven před nelehký úkol,  jak  obsadit místo brankáře, kde pravidelně nastupuje "Majda". Do branky tedy nakonec nastoupil  "Basa alias kosík" a svého nevděčného úkolu se zhostil jak nejlépe to šlo. Skoro by se dalo napsat to samé jako v případě naší přípravky a brankáře "Romíka" o několik řádků výše. Většina týmu opět nechala na hřišti takřka všechno , ač skóre zápasu působí hrozivě. Tahouni mužstva "Bezi", "Luky", "Rozárka" a tentokrát i "Páťa" se "Stenlym" ukázali trenérovi, že se na ně může v zápasech spolehnout!  Ano, i "Stenly" byl tentokrát v poli, na místě kde nastupuje v poslední době vyjímečně, skutečnou posilou Týmu ! ( Trenéři to s tebou nebudou mít jednoduché "kámo" !  :-))  ).    Obrana "šlapala" ve složení Bezi, Váša, Riči, Kyri, Sebík. Všichni pomalu, ale jistě získáváte trochu herní a zápasové  jistoty. Záloha, což jsou hráči tvořící hru, hráči kteří jak útočí tak i brání, nastoupila ve složení Óla, Luky,Rozárka. V útoku byli důležitými členy týmu Naty společně s Dejvidem a již zmiňovanými Páťou a Stenlym.

Asi jste odehráli letos poslední zápas venku a od teď se už  budou trenéři společně s Vámi věnovat zimní přípravě v tělocvičně. Je to sice často dřina, zcela určitě se budete "potkávat" méně s míčem, ale bez toho to prostě nejde. Zase poznáte věci jako je švihadlo, lavičky, žebřiny trochu i jiné sporty. Zahrajeme si basket, házenou a pod.  Možná se najde čas i na nějaký zápas v hale, možná se zúčastníme i nějakého zimního turnaje. Hned v prvním kole na jaře nás čeká Černý dub.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář