Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápasy s Lišovem, tělocvična 5.3.2013

11. 3. 2013

ŠEVĚTÍN - LIŠOV 9 : 4    (poločas 3 : 4) - 2x25 min

V úterním odpoledním utkání jsme opět nastoupili bez několika hráčů (Renda S., Ondra P., Adam Z.) a se Sebošem (1. poločas) a Standou (2. poločas)v brance. Tentokrát se po dohodě se soupeřem hrálo bez vhazování a pro kvalitu a plynulost hry to bylo správné rozhodnutí.
Už první poločas se hrálo vyrovnané utkání plné hezkých akcí a pěkných gólů.
Po přestávce se ale v Ševětíně stala věc dosud neviděná !! Tělocvičnou se prohnalo zelené tornádo (druhý poločas 6 : 0)!! Obě naše čtyřky předváděly moc hezký kombinační fotbal s přesným zakončením, akce střídala akci a skóre utěšeně narůstalo. Bránili jsme ve čtyřech, útočili ve čtyřech, pomáhali si a zaskakovali jedem za druhého a všechno z branky jistil spolehlivě neprůstřelný Standa H.!!! Navíc se hrálo před skvělou diváckou kulisou (díky rodičům a hlavně našim starším spoluhráčům - díky !!).

Sestava + střelci

S. Král (S. Havel) - S. Havel (1),(S Král.), D. Maňas (1), H. Jirák, D. Petřík (3) - T. Němec (1), J. Beznoska (2), R. Vavrek (1), F. Hájek.

Vítězný týmový pokřik jste si pak spolu zakřičeli naprosto zaslouženě (foto č. 1 - SK 2013 001), takže "klobouk dolů pánové" !!!

Tomáš N.,Kamil J.

Fotky již v  - menu - odkaz na fotky ...