Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kemp 2013 - den 1

23. 8. 2013

Ahoj všem doma.

Tak zase se hlásíme z našeho tréninkového působiště. Dnešní den začal  rozcvičkou ještě za mlžného oparu a tak byly povolené bundy :-). Nikdo nezaspal, nikdo se nikam "nezašil" a dokonce i všichni trenéři byli včas na nástupu. Výběh, protažení a hned se den lépe začíná. Snídaně jako v hotelu Imperial nikoho neurazila. Téměř všechno zmizelo z talířů. Salám, šunka, máslo, džem, sýr, rohlíky, chleba, čaj, džus .... atd. Pro každého něco. Vysoko posazená laťka!

Pak už zase na "plac". Tentokrát rychlou chůzí, ale o to radostněji. ( Tvářím se radostně!! ). Přípravka měla převážně trénink s míčem a souboje 2 vs.4. Koordinace pohybu, starty, obratnost - to bylo na pořadu dne. Starší měli dneska radost, že budou konečně také s míčem, ale druhou hodinu je čekal první test fotbalové připravenosti. Běh na 60 metrů na čas, skok z místa a slalom s míčem na 20 metrů mezi kužely. Časy a výkony budou sloužit  trenérům ke sledování vývoje hráčů v dalších měsících a letech ... . Odpoledne následoval vytrvalostní běh na 400 metrů, minutové švihadlo a tzv. "člunkový" běh na 20 metrů. Pak už zase míč a fotbálek 7 na 7. Utkání nebralo konce, jelikož nikdo nechtěl odejít poražený. Zítra nás odpoledne čeká zápas přípravky. Dopoledne bude lehce odpočinkové, ale to klukům zatím neříkáme, aby si od toho nic neslibovali :-)) .

Začátek zápasu přípravky je ve 14.00 a po jeho skončení NEBUDE následovat utkání týmu žáků, Tým Lišova se omluvil z důvodu nemoci části týmu !!  Bude to z plné přípravy, takže klucí mohou jen překvapit. U večeře se ozývají již první malé "nářky" na bolavé nožičky ... . Ve fotkách najdete i našeho psa pomocníka, který nám trenérům  pomáhá s organizací a přesným prováděním sprintů a startů na míč ! Jmenuje se "Rychlonožka". :-))

Hlášky dnes žádné, došel humor. Ale večer ještě nekončí. Jedna skupina se půjde podívat na "Starý most", kudy dříve vedla silnice na Jindřichův Hradec. Další zájemci kouknou na utkání Argentina - Německo z MS 2010 v JAR. ( fotbal je sport pro 22 hráčů a vyhrávají Němci ... !! ). Zcela jistě bude petangue, ten se chytil a kraluje Fíla H.. Co hod, to "pusinka".  Pozor ne od Rozárky, ale je to označení, když se velká koule dotkne "košonku". :-))

Všichni všechny zdraví, děkujeme za sledování a mějte se fajn. Fotky máte tam kde obyčejně :).

Brigáda BSP  Petr, Renda, Luboš, Kamil, Tomáš a "Rychlonožka" 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pozdrav

Helena a Láďa Maňasovi,23. 8. 2013 23:15

Děkujeme za foto, máme radost, že si to děti užívají. Posíláme pozdrav Terince, Ondrovi, Renečkovi, Davídkovi a všem ostatním dětem i trenérům.

Držíme palce

Lamačovi,23. 8. 2013 21:23

Díky za úžasné zprávy a fotky :-) je vidět, že se nenudíte a všichni si to plně užíváte :-). Držíme palce ať vydržíte s dechem a nadšením :-). Všechny moc pozdravujeme a hlavně obě statečné holky Rozárku a Terku :-) Těšíme se na další zprávy!