Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kemp 2013 - den 2

24. 8. 2013

Takže opět zdravíme ze Staré Hlíny,

včera večer jsme nakonec ještě podnikli dobrovolnou výpravu na "Starý most" v sestavě Stenly, Basa a Dejv  Doprovod Petr Z. Víc kusů se mi na tuto "neobyčejnou" podívanou nepodařilo ulovit    :-). Jinak vše proběhlo dle plánu. Za zmínku stojí pouze pozdně večerní hláška z jednoho pokoje přípravky. Před usnutím si kluci vyprávěli vtipy, když v tom se ozvalo : "... vy vyprávíte takové sprosté vtipy, že mám z toho erupci ! "  Jak je vidět, už to nejsou žádná "miminka"  :-)).  Jo a k obědu bylo včera kuřátko s bramborem a večeře sladká. Buchtičky se šodó. Vymetené talíře. Pecka.

Sobota začala rozcvičkou v plné síle a v lepší náladě než den předtím. Počasí máme asi jako doma - skvělé !  Výběh, protažení a vzhůru na snídani. Luxusní rozjezd pro hvězdy. Na "devítku" jsme se vydali směrem k našemu milovanému areálu. Správce od rána kultivoval trávník na odpolední zápas, tak oba týmy na jedné polovině hřiště. Mladší začali pracovat s míčem a to je baví !  Starší jedinci již po cestě dávali najevo známky očekávané únavy z předchozích dní. Je skutečně potřeba zdůraznit, že makají všichni naplno a bez řečí. Tréninky jsou skvěle a poctivě "odšlapané", takže se to dalo očekávat a jsme na to připraveni zásobou dalších náročných cvičení !  :-))))) .  Odpoledne fandili menším kamarádům a pak si dají svoji porci. Dnes k obědu bramboračka a  "riziko". Pití limča, tréňové pak malé pivko. Dneska důsledné dodržování poledního klidu a odpočinku.

A jdeme na odpoledne. Přípravku čekal zápas s kamarády z Lišova. Hrálo se již od 14.00, takže moc času na přípravu a odpočinek nebylo. Naši přípravku posílil Kuba Kyrian. Kluci makali, někteří i bojovali, ale síly docházely. Výsledek nebyl tak pro nás moc  příznivý. Prohrálo se 0:5. Byl to stejný tým jako hrál turnaj ve Vitíně a již tam ukázal, že jeho kvalit zatím nedosahujeme. Navíc opravdu i "prckové" na trénincích makají. Ráno i odpoledne. Na zápas dorazila i zraněná Naty povzbudit bráchu Toma J.

Po zápase následoval ještě podobný test výkonosti, jako měli včera starší. Spokojenost.

Starší odpoledne odmakaná druhá fáze. Velké švihadlo, zpracování výkopů, žonglování s míčem a protahovací cviky. Druhou hodinku pak fotbal na dva doteky bez branek a 30 min. klasický fotbal na brány. Rodičové, všichni jsme koukali co všechno dneska naše "zlatíčka" vydržela !!! Super, prostě paráda a pro nás potěšení se dívat jak se snaží nic neošidit. Cestu ze hřiště domů zvládli chůzí. Na víc již nebylo. Jedli jsme broskve dovezené přímo ze Ševětína na kole panem Novákem. Pecka, díky za osvěžení.

Pak už jen večeře, "svíce" s knedlíkem a pro všechny od nás za odměnu zmrzlinový pohárek. Nic proti ničemu, snědeno - vymalováno - spokojenost !

Po večeři následoval fotbalový kvíz. Dvacet otázek se sportovní a fotbalovou tématikou. Vítězem je pokoj "Žampióni" s 19 správnými. Druzí "Vlčáci" se 16, třetí "Banditi" pouze na pomocné hodnocení ( také 16 ), čtvrtí "Smraďoši s.r.o" s 15,5 bodem. Na pátém místě pak pokoj "Invalidé" se 13 správnými. Pokoje přípravky měli jako bonus tři žolíky ve formě nápovědi trenérů. Snad se kluci a holky aspoň trochu bavili a my je měli hezky všechny pod kontrolou v sále restaurace.

Hlášky dne: ... po zápase s Lišovem se ptá David Petřík trenérů : " Budeme teď hrát fotbal?? ".  :-((

David Králíček při odpolední masáži : " Trenére, na co je mast? Trenér: "To je když někoho bolí svaly a nohy". David : " A tady někoho bolí nohy ?? " !!! :-))))))

Romík Vavrek při kvízu : Otázka : jak se jmenuje nejdéle trénující trenér na světě, který má před jménem titul Sir. Romík hned  : " Sirotek " . ( Sir Alex Ferguson - Manchester United )  :-)

Výběr z hroznů : Co znamená pět olympijských kruhů ? Spojené národy. Kdo hrál finále posledního MS v JAR? Španělsko - Rakousko. ( To by měli ve Vídni radost .... :-) ).  Jak se jmenuje  trenér mužů Sk Ševětín ? 0 správných odpovědí !! Pozor na prodloužení hráčských smluv, pokud se to dostane na výbor .... !! :), Stenly, líbilo se ti soustředění ! Je to príma, ale příště tu nechci spát .... . Jak se jmenuje pohár pro vítěze fotbalového MS ? Zlatá bula sicilská ! ( nápověda byla "Zlatá ..., správná odpověď "Zlatá Niké"). To je vše co se dá publikovat .  :-))

Kluci a holky jsou již v peřinách, vložíme fotky a jdeme s trenéry "bilancovat" co se povedlo a na čem zamakáme do budoucna. Budeme rádi za Vaše postřehy až se vrátí domů a budou (snad) vyprávět.

Díky za pozornost a dobrou ....

BSP Renda, Tomáš, Luboš, Petr, Kamil.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář