Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink žákovského týmu - sobotní koulovačka :-)

1. 2. 2014

 Ahoj hráči, ahoj rodičové !

Na sobotu 1.února jsme pro tým žáků přichystali malou změnu v zaběhlém "systému" - úterý / čtvrtek a připraven byl první letošní trénink zaměřený na vytrvalost. Záměrem bylo jej pojmout jako společnou akci pro hráče a současně i jejich rodiče, jelikož i ti patří do pravého mládežnického týmu !!

Po malém, několikaminutovém zdržení "Vitínské party", jsme vyrazili směrem k "Dubeňáku" a dále pak zadní cestou za lomem k Žďárskému rybníku. Počasí bylo jako na objednávku slunečné a v lese pak ani nefoukalo. Zásoby sněhu všude kolem přímo vybízely k neustálému "zásobování" spoluhráčů, trenérů a rodičů sněhem. Až cestou se ukázalo, že mimo vytrvalosti to byla pravá zkouška postřehu a okamžité reakce. :-) . Stačil chvilkový pohled po krajině ( panoramata) a často to končilo sněhovou koulí za krkem nebo přímo ve tváři. A buďte si jisti, že se někteří nespokojili jen se sněhovými koulemi. Příkopy kolem cesty by mohly vyprávět. Nikomu díky této zábavě ani nedošlo jak přibývají na "tachometru"  našlapané kilometry.  Snad jako jediný prošel celou cestu tzv. bez ztráty kytičky Adam. "Profesorsky" se držel uprostřed pole a jako by ostatní měli respekt, na Adama si nikdo neroufl. Adame palec nahoru. Zato zbytek byl bez vyjímky ve své kůži. ( A to jsme i jako trenéři chtěli. Poznat kluky a holky při volné zábavě).  Dejv, Basa, Riki, Maty a Bezi byli snad nejaktivnější. Až překvapivě útočně byla naladěná "Rozka". Vždy prý vyhecovaná Terkou ( :-))) ) si troufla i na trenéry !!!! :-)  Tentokrát se role otočily a trenéři byli pod palbou hráčů. Nevím o nikom, kdo by nepoznal na vlastní kůži pocit sněhu ať za krkem nebo někde jinde. O kousek níže .... .  Krátce jsme cestou zastavili u nové studánky s posezením, která je na kraji lesa poblíž Vitína. ( U horního mostu přes hlavní silnici ). Pak už nezbývalo než se společně vyfotit a vyrazit nejkratší cestou do Vitína. Občerstvení v hospodě u pana Petříka obnášelo pro hráče čaj na zahřátí a pro doprovod něco podobného. :-)

Pochvala pro všechny zúčastněné hráče ! Nejen za poctivou účast, ale především za skvělou atmosféru po celou dobu cesty. Nikoho nebudu jmenovat. Všichni jste byli PERFEKTNÍ !! "Klobouček" zaslouží jen  MALEJ Dejv Petřík za účast jak na dopoledním tréninku s přípravkou, tak i na odpoledním "výšlapu". Palec nahoru Dejve !

Děkujeme paní Petričákové, paní Stoklasové, paní Kyrianové, panu Králíčkovi a panu Kyrianovi za účast na tréninku a jsme rádi, že svůj volný čas neváhali prožít s naším týmem. Snad se i jim celá akce líbila stejně jako nám trenérům.

Fotky najdete na Facebooku týmu a na našem webu v odkaze na fotky.

Trenéři Renda a Petr

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář