Jdi na obsah Jdi na menu
 


"Vytrvalostní trénink" formou společného pěšího výletu

31. 1. 2014

 V sobotu 1.února pořádáme pro naše hráče, jako součást "tvrdé" zimní přípravy, mimořádný vytrvalostní trénink. Proběhne formou delšího pěšího výletu po okolí Ševětína. Sraz k tréninkové jednotce je ve 12.45 hod. u hřiště v Ševětíně ( pro hráče a rodiče ze Ševětína) a ve stejný čas ve Vitíně u prodejny ( pro "Vitíňáky").

Zatím máme v užším  výběru dvě trasy. První z nich je do Poněšic a zpět, s krátkým občerstvením při zpáteční cestě ve Vitíně. Délka je cca 15,5 km a zvládnou by jsme to měli nejpozději do 16.30 hod.. Druhou je pak poznávací okruh lesem směrem na Velechvín, Kolný a Vitín. Též je možno počítat s "občerstvovačkou" ve Vitíně. Tato trasa je cca 13 km a i časově vychází o něco kratší. Rozhodneme se podle situace přímo na "startu" v sobotu.  

Zkusíme si v praxi prověřit, zda moderní pojem "Teambuilding" má svou sílu i v načich podmínkách. (Jako trénink vytrvalosti to zcela jistě svou "sílu" mít bude.)

Nezapomeňte si vzít  vhodnou obuv ( sníh, mráz a pod.) a dobře a vhodně se obléci. Raději více tenkých vrstev, které můžete podle potřeby sundat.  Půjdeme převážně po asfaltkách, krátce možná po polní - lesní cestě. Doporučujeme malý batoh s něčím k zakousnutí a teplý čaj nebo jiné vhodné pití. Případně i menší finanční obnos ( občerstvení Vitín ). Nenoste žádné elektronické hry a podobné. Nutná je co nejlepší nálada a chuť. 

Tréninková jednotka je společná jak pro tým žáků, tak i pro přípravku !  

Zveme k účasti na "výletě" i všechny rodiče    !       !        !        !       !        !       !       !         !

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

omluva

Trenéři Renda a Petr,31. 1. 2014 20:27

Díky Ondro za omluvu. Škoda ...

omluva

Ondra M.,31. 1. 2014 17:40

omlouvám se, v sobotu nepřijdu na výlet, jdu ke kamarádovi, má ve v půl 2 oslavu narozenin